h1

Accident cu placeri

September 25, 2008

Ziua mea nu a fost deloc cum ma asteptam. Imi pare rau ca nu am scris nimic, nici unul dintre noi, dar am fost la spital. Da, de ziua mea, am dat-o-n bara. M-a lovit un tip cu o motocicleta. Eu traversam, neatentie, gandul la ziua mea si la Lucian, urmarea fiind o frana partial inutil pusa de baiatul cu motocicleta.
Vina a fost a amandurora, eu nu am fost atenta la traversare iar el la trecerea de pietoni si la lectiile de legislatie. Tipul arata foarte bine, cam pe la 25-28 de ani. Placut la chip si la conversatie. M-a dus pana la spital, i-am spus sa il sune pe Lucian, cu greu mi-am amintit numarul, eram cam ametita.
Cand i-am intrebat pe doctori ce am, mi-au dar niste denumiri de mama focului, pana cand m-a lamurit Daniel (tipul cu motoavionul) ca e vorba de cate lovituri pe la oase, deci nu ceva foarte grav.
Lucian a ajuns dupa o ora, fiind blocat in trafic. Era lesinat de frica, speriat, probabil credea ca sunt pe moarte.
Acum suntem bine cu totii. Eu nu am depus plangere, ca nu mi s-a parut Daniel un om rau. I-am zis lui Lucian ce parere am avut despre baiat. Mi-a fost cam teama sa ii zic, ma gandeam ca se va supara, dar din contra, stiti ce m-a-ntrebat prima data?
Zice: te gandeşti cam ce limbi in pizda ar da, nu?
Am ramas fara cuvinte. Nu ma gandisem pana atunci la asta, dar imi surade ideea. Sa o facem in trei? Sau sa isi aduca prietena daca are, facem orgie. Ce nebuna sunt.

Mi-a placut baiatu, iar ceea ce se vedea sub pantaloni arata ca o pula destul de bine dezvoltata. Viitorul suna bine. Sper sa ne intalnim toti trei la o un capucino odata.

Semnat: Lara

Advertisements

4 comments

  1. […] lucian, lara, prima data, virgini, virgina, virgin, oral, anal, vagin, clitoris, penis « Accident cu placeri Suntem razna September 26, 2008 Astazi sunt obosita! Scoala e epuizanta, nu mai suport, […]


  2. […] Sportul de performanta Sex ca in filmele porno October 11, 2008 M-am intalnit azi cu Daniel. Doamne, ce barbat. M-a impresionat, iar. A incercat sa ma seduca. M-a intrebat ce e cu Lucian, cum […]


  3. […] intalnit azi cu Daniel. Doamne, ce barbat. M-a impresionat, iar. A incercat sa ma seduca. M-a intrebat ce e cu Lucian, cum […]


  4. […] tavali ca ultimii nebuni. Pune niste intrebari prostesti azi. Mai zise ceva: – Eu cred ca acel Daniel te-a cam impresionat, mai mult decat ar trebui. BA PE […]Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: