h1

Sex in perioada menstruatiei

September 21, 2008

In zile negre, oamenii nu au pofta de nimic: nici de mancare, nici de lucru, nici de sex, nici de facut curatenie. In schimb, noi femeile, in zilele rosii, avem pofta de un sex nebun. Nici eu nu stiam asta, pana anul trecut.
Lucian isi facea dus, eu venisem din oras, era ora 19. Abia asteptam sa ajung in pat. In baie, intru peste el, caci vezica urinara era de necontrolat. Nimic anormal, mereu intram unul peste celalalt in baie, nu suntem tocmai pudici ca sa spun asa. Am discutat despre cum a fost in oras pana sa ma ridic de pe WC. Dau sa plec si imi spune: iubito, nu imi dai un sarut?

Cand m-am dus la el sa-l sarut, a tras de mine spunandu-mi sa intru la dus. I-am explicat desi el stia bine ca sunt in perioada menstruatiei si ca nu se poate asa ceva. M-a intrebat daca am incredere in el, iar atunci m-am dezbracat si am intrat la dus. Imi scosesem si tamponul, la comanda lui, totul era pregatit.

Stie sa ma sarute, intr-adevar, e un as in arta seductiei. Asa m-a si cucerit, de fapt. A inceput sa ma sarute, se juca cu limba mea, ca si cum eu nu as fi avut control asupra acesteia. Apoi m-a sarutat pe ceafa, si odata cu asta a pus punct….de fapt, a dezlantuit fiara. Luasem foc toata si eram excitata la maxim. Imi tremurau picioarele a nebunie, asta pe langa faptul ca ma simteam ametita de la menstruatie. Am inceput sa il musc de lobul urechii, apoi sa imi plimb limba usor prin urechea lui…sa il ating, sa ii soptesc ce simt, iar atunci mi-a prins picioarele, le-a ridicat la nivelul sau in timp ce stateam lipita de perete si am inceput sa ne-o tragem, sub dus. Nu i-a pasat ca se mozolea de lichid rosu, ii pasa doar de faptul ca era cu mine.
I-am supt pula la sfarsit, dar nu a vrut sa se termine la mine in gura, mi-a spus ca nu vrea sa imi vina rau, cu toata perioada asta feminina. L-am inteles, m-am conformat.

Semnat: Lara

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: