h1

De atunci ma fute in fiecare zi

September 19, 2008

Abia asteptam sa merg la el, la ora 11 deja urcam scarile. Statea la etajul 4, nu avea o casa prea curata, imi era imposibil sa nu observ dezordinea. Dar cine mai tinea cont de asta? Eram precum o catea in calduri, voiam sa sar pe el, sa simtim ca lumea se sfarseste acolo, iar noi sa continuam intr-o fericire extenuanta.
Dar nu! El m-a invitat frumos la o cafea. Avea aproape putin peste 20 de ani, dar fusese nevoit sa lucreze de mic, din cate mi-a povestit, pentru ca facuse parte dintr-o familie saraca. Lucra ca receptioner, mi-a dezvaluit ca tampenia cu “regizorul de filme porno” fusese o simpla dorinta mai veche de-a lui.
In orice caz, el era dispus sa afle cat mai multe despre mine, dar i-am marturisit ce m-am gandit toata noaptea la el. M-a intrebat daca stiam ce sunt alea dorinte sau fantezii sexuale. Bineinteles ca nu stiam, dar stiam ca pe el il voiam in mine. Ciudat, nu? Aveam, totusi, doar 11 ani.

I-am spus ca vreau sa ma simt bine cu el, sa imi dovedeasca asa cum poate ca merita dragostea mea, pentru ca asta simteam pentru el. M-a trantit pe pat, intr-o maniera foarte salbatica, dar nu pot nega faptul ca mi-a placut al dracului de mult. Era asa cum mi-l doream, salbatic dar fin in acelasi timp, tandru si indraznet. Era perfect!
A inceput sa ma sarute de zor pe gat, apoi pe maini, pe bust, apoi cobora tot mai usor spre zona erogena. Am simtit ca innebunesc. A inceput sa se joace cu clitorisul meu, intai cu degetul, apoi cu limba. Era nebun, eu nu mai stiam de mine, nu stiam nici ce presupune toata tevatura asta. Dar mi-a placut.
Punctul culminant l-a atins cand i-am simtit penisul in mine, asta da senzatie extrema! Era de vis, tremuram toata, iar el m-a tinut de mana in tot acest timp.
S-a terminat pe sanii mei, l-am auzit cum gemea de placere, am cazut franti amandoi. Cearsaful isi pierduse culoarea alba, acum avea si picatele rosii… Dar experienta fusese de vis!

Semnat: Lara

Leave a comment