h1

O noapte, la hotel

September 18, 2008

De cate ori mergeam la mare in zona Mangalia Nord, cel putin la doua zile dadeam o fuga si pana la Olimp unde era plaja de nudism mixt, loc unde nu te deranja nimeni, puteai privi pizde in voie, primeai chiar si un zambet daca priveai mai intens. Ce fete dragute stateau la soare…Pe malul de deasupra plajei era un camping unde veneau doar straini. Eram un tanar aratos, inalt, brunet si intotdeauna mi-a fost usor sa cuceresc tinerele domnisoare dornice de o distractie, fie ea si pentru o singura seara.
Intotdeauna le ademeneam cu cartile de vizita, aceleasi carti cu care am cucerit-o si pe Lara, pe care scria ca sunt regizor de filme porno. Heh, daca ar fi stiut tinerele domnisoare cat de greu se faceau filmele pe vremea aia (’94).
Lucram acolo, la un hotel ca receptioner. Am primit in seara aia un cuplu, oameni la vreo 30 si ceva de ani. Ea era inalta, blonda, cu forme bine conturate. Barbatul, parea un om serios, muncit, dar cu o stare materiala foarte buna. M-am oferit atunci sa le duc bagajele in camera, si am ramas cateva secunde pentru bacsis. Barbatul a intrat la dus, iar doamna a inceput pe neasteptate sa se dea la mine. Parea posedata, sau mai bine spus…luase ceva paharele la bord.
Cred ca era prima data cand urma sa fut o femeie in varsta. Totul a fost foarte rapid, rochia rosie de pe ea a zburat in cateva secunde, descoperind sanii nu foarte mari, dar nici mici…potriviti. I-am strans in maini si am simtit cum se excita. Folosea cuvinte vulgare, si nu-mi spunea pe nume, probabil pentru ca nici nu stia cum ma numesc. La scurt timp dupa ce o penetrasem, am auzit barbatul tusind in baie. Probabil facuse dus. Mi-a spus sa plec imediat, si mi-a promis ca ne intalnim intr-o seara urmatoare.
A fost ultima data cand am vazut-o pe doamna in rosu….

Semnat: Lucian

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: