h1

Lara si viata sexuala

September 18, 2008

Nu am decat 16 ani, dar fizic ma simt ca o femeie de 24-25. Nu sunt o fata proasta, nici rea, sunt pur si simplu, nebuna dupa sex. Mi-am inceput viata sexuala la 11 ani, de placere. Am auzit multe vorbe cum ca unii/unele isi incep viata sexuala din curiozitate, dar sunt doar infloriri. Isi incep viata sexuala de placere, pentru ca vor, pentru ca simt nevoia sa se elibereze intr-un fel sau altul.
Nu e deloc usor. Nu a fost, cel putin pentru mine. Hai sa va povestesc:

Aveam 11 ani si ma plimbam cu cainele prin parc. Firava fiind si purtand cu mine pe bietul Salo (un Saint Bernard de vreo 4-5 ani), am scapat lesa din mana, iar cainele a luat-o la sanatoasa. Alergam dupa el inspaimantata (il iubeam si nu as fi vrut sa il pierd) si l-am ajuns, caci se oprise la un baiat, care incepuse sa il mangaie de zor. Am ramas pur si simplu fascinata, era atat de chipes, inalt, avea ochi caprui si par saten, o fata rotunda si doi obraji rosii ca tomatele. Tremuram de spaima pe care o trasesem cu Salo si de oboseala, iar el m-a invitat sa stam pe banca. Mai tarziu a primit un telefon, dar mi-a lasat o carte de vizita si mi-a spus sa nu o pierd.

A plecat, dar eu am ramas cu gandul la el. Seara, in timp ce ma holbam la tavanul din propria camera, am scos cartea lui de vizita. Lucian Sorea – regizor de filme porno, asta era tot ce scria pe cartea de vizita, langa poza, in afara de numarul de telefon.
“Ce barbat!” mi-am zis, apoi am inceput sa ma pipai. Coboram de la gat in jos, usor spre sani, simteam o placere nemaiintalnita, mai ales cand imi atingeam sfarcurile si mi se zbarlea parul pe mine. In ziua aceea am aflat ce este masturbarea-proba practica. O senzatie de foc interiorul vaginului si al intregului corp, un tremurici placut si o serie de fantezii sexuale cu un barbat pe care il vazusem doar odata in viata, cu asta m-am ales.

Nu am putut rezista tentatiei si l-am sunat in aceeasi seara, dupa ce mi-am plimbat cu blandete degetul prin vagin, caci nu puteam ramane cu dorinta necontenita. Nu-mi mai pipaisem pizda pana atunci, dar pentru prima oara fusese extrem de placut si interesant. As mai fi vrut, as fi vrut sa fie el langa mine, sa isi plimbe limba pe tot corpul meu, sa ma traga de sfarcuri, sa isi bage degetul aratator in vaginul meu, dar nu ma gandeam inca la sex.
L-am sunat, nu dormea. Mi-a spus ca se gandea la mine, iar eu l-am crezut. In momentele acelea oricum eram prea extaziata ca sa mai stiu ce misca in juru-mi.
“Vino maine la mine” mi-a spus, “ne vom simti foarte bine”. Si m-am dus. Atunci mi-am inceput viata sexuala, era ora pranzului . . .

Semnat: Lara

Advertisements

One comment

  1. Again, again, again un site gen fantezii.com 🙂 Blah 😛Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: